Tecnologia CAD/CAM Facetes de porcellana, corones de zirconi, reconstruccions estètiques, tancament d’espais entre dents, blanquejat dental en una sola sessió.

Un dels factors estètics més importants és el somriure. Un somriure bonic, harmoniós i saludable ofereix una imatge positiva de nosaltres mateixos i ens dóna seguretat.

Si el defecte dental és lleu, amb uns petits retocs de ceràmica o de composite s’obtenen bons resultats, però de vegades no n’hi ha prou i és necessari algun tractament a base de facetes o corones, amb materials d’última generació i d’aspecte translúcid i natural. S’estudia cada cas, de manera personalitzada, ja que es pretén millorar la imatge sense alterar els trets de la persona.

CEREC 3 per CAD-CAM, és un material de gran qualitat i resistència, amb una estètica gairebé igual a una dent natural. S’utilitza tecnologia de precisió. Un cop preses les mides i fets els motllos, s’estudien les característiques principals del pacient i un ordinador robotitzat dissenya les corones d’una a una. El resultat és un aspecte totalment natural.

Casos reals

Arcada amb 12 corones de Zirconi
esteticacas02

Blanqueig dental i corona unitària de Zirconi
esteticacas01