L’equip d’ICMO

Excel·lència, responsabilitat, personalització i respecte són els valors que defineixen la Clínica ICMO i que transmet cada dia el Dr. Hassan Fadlallah al seu equip de treball per garantir la millor qualitat a cada un dels seus pacients.

Qui és el Doctor H. Fadlallah

Sóc Odontòleg per la Universitat de Barcelona i especialista en Odontologia Implantològica amb Màster en Implantologia i Cirurgia Oral per l’Institut Straumann de Suïssa, líder mundial en restauració dental. Va ser gràcies a aquesta companyia que vaig tenir l’oportunitat de participar a l’International Team for Implantology suís, una organització mundial de professionals en implantologia dental. A més, també he fet diversos cursos en implantologia avançada, estètica en implantologia o estètica dental per ampliar la meva formació i aprofundir o renovar coneixements.

Els valors personals i de l’equip

Els valors són el que guien el nostre treball. Uns valors que procurem mantenir entre tots i transmetem també als nostres pacients

El tracte personalitzat, la integritat, l’atenció constant, la confiança entre el personal de la clínica i el pacient i la garantia absoluta que respondrem sempre en cas de complicacions. Així doncs, a la clínica ICMO no sóc només jo, sinó que també la formem, el Doctor Eduard Molina, cirurgià maxil·lofacial, el Doctor Germán Rubio, ortodoncista, la Mariana Suñé, personal higienista, i l’Amanda Ruiviejo, personal administratiu. En conjunt som un equip de professionals formats que treballem amb els millors materials i condicions, per oferir als nostres pacients el tracte que es mereixen.

L’experiència professional

En aquest sentit tinc la sort de poder dir que des del 1991 he estat acumulant experiència treballant en diversos àmbits, des de la Seguretat Social a col·laboracions en clíniques privades a l’estranger, un aprenentatge clau que ha servit per, finalment, obrir la meva pròpia clínica. El 2005 vam crear ICMO, l’Institut Català de Medicina i Odontologia de Torelló, i també més recentment hem obert un centre a Barcelona. Ara bé, només l’experiència i el bagatge adquirit del tracte amb els pacients m’han permès ser odontòleg professional. I encara continuo aprenent cada dia.

tots3